Att göra bloggskrivandet till en vana

Hej, på er alla nu är det ett tag sedan jag skrev igen. Har lite svårt för att komma ihåg att jag ska skriva, för hela det här med bloggande är väldigt nytt för mig. Får göra mitt bästa för att komma ihåg det, kanske sätta en påminnelse på mobilen och sen hoppas på att det tillslut blir en vana. För det är inte det att jag inte tycker det är kul att skriva, jag tycker det är kul att hålla er uppdaterade kring vad som händer i mitt liv, som nu när jag tänkte prata lite om de plåtslagare från Lund som vi har här hemma hos oss. Det är bara det att jag inte kommer ihåg det.

Men ja, vi har som sagt haft en massa plåtslagare här hemma hos oss, tillsammans med lite elektriker också, för att fixa med våra renoveringar. Elektrikerna har installerat ett nytt värmesystem, en värmepump åt oss, och plåtslagarna från Ri Bleck & Plåt AB i Lund har fått lägga om taket. De har bytt ut vissa takpannor som hade blivit väldigt slitna och som var på gränsen till att gå sönder. Så de bytes ut och värmepumpen är på plats nu också. Kommer att bli skönt att slippa ha hantverkarnas som springer runt här hemma nu igen. Dock så var både Ri Bleck & Plåt ABs plåtslagare och elektrikerna, från någon firma här i Lund som jag inte kommer ihåg namnet på, väldigt duktiga och snabba med att färdigställa sina arbeten. Så ingenting att klaga på där.