Hantverkshjälp från en byggfirma

Kollade runt efterbyggfirmor här i Borås för ska byta ut lamporna hemma och även byta plats på uttagen och det får man tydligen inte göra själv. Sökte på internet efter det och visade sig att man måste ha behörig elektriker som utför sådana arbete. Sagt och gjort så ringde jag till Bednarzyk, Andrezejs byggfirma i Boråsoch sa att jag behövde hjälp och så fick de helt enkelt bestämma när de hade tid för det.

Tyckte att Bednarzyk, Andrezej hade bra referenser och utifrån vad jag såg via dem så verkar de vara bra. Sen är det klart att man aldrig riktigt kan vara säker men jag tror ändå att jag har gjort ett ganska bra val av byggfirma, känns tryggt.

Sen är det ingen stor nybyggnation som ska göras heller utan det är bara en liten renovering och när det är något så pass litet så känns det nästan lika bra att välja en liten firma. Känns som att de är mer noggranna också och så har man mer en direkt kommunikation med deras elektriker och hantverkare också eftersom de har mer tid och inte riktigt lika stressigt som de som jobbar på de riktigt stora byggfirmorna alltid verkar ha.

Ska meddela vad jag tycker om byggfirman sen så att ni andra som bor här i Borås vet om ni ska välja dem som byggfirma när ni behöver hjälp med er renovering eller kabeldragning eller om ni ska välja någon annan istället. Tveksam över att det finns så många andra som är bättre än Bednarzyk, Andrezej dock.