Renoveringen vi började med här hemma

Vi hade en renovering här hemma som vi behövde göra och som vi var väl medvetna om skulle ta lite extra tid att göra. Att det inte bara skulle gå sådär utan att det faktiskt skulle krävas lite mer av det. Dock så vet jag också att det finns ganska mycket annat att ta med i beräkningen också, bland annat det här med elarbetena som vi faktiskt inte kunde göra själva.

Trodde först att det skulle gå att göra renoveringen själva men tvingades sen få över Byggspecialisten Tomas för att hjälpa oss. Visade sig att det satt en massa elkablar och sladdar inne i den ena väggen som vi tänkte riva och istället för att riskera att dra sönder någon av dem och bränna ner hela husen så ringde vi ganska omgående till Byggspecialisten Tomas efter att problemet upptäckts, förklarade situationen för dem och fick deras hjälp redan några dagar efteråt.

Sen när de väl var där och rev väggen så märkte vi hur mycket snabbare det gick för dem, inte bara med elkablarna utan med allt de gjorde och kände att det nog var lika bra att överlåta hela renoveringen till dem. Vi frågade de på Byggspecialisten Tomas om de hade tid att hjälpa oss med resten av renoveringen också, att avvara några dagar för att färdigställa den, eller om de hade annat inbokat. Men de hade ingenting annat planerat så det var inga problem för dem att återkomma några dagar på raken för att fixa det. Så skönt att få det gjort och faktiskt ganska skönt att få hjälp med det också, det måste jag faktiskt erkänna, även om det var lite kul att riva själv också.